Goed & snel je theorie halen? Dat kan!

Theoriecursus auto bij Kennis Theorie

Wil jij goed en snel je theorie halen?

Dan ben je bij Kennis Theorie op het juiste adres! Wij verzorgen de volledige theoriecursus voor de categorie auto.

Het betreft hier een cursus van 2 dagdelen. De eerste dag behandelen we de complete theoriestof. De tweede dag gaan we de stof herhalen en examenvragen oefenen. Een klein stukje voorbereiding doe je thuis via onze thuismodule. Een week voor aanvang van de cursus ontvang je de volledige informatie. Je krijgt van ons de opdracht een aantal dingen vooraf goed door te nemen.

De combinatie van een klein deel thuis voorbereiden en daarna direct de theoriecursus volgen, maakt ons cursus succesvol. Heb je geen aansluitend theorie-examen, dan kun je ook na de cursus thuis nog extra examens oefenen.

Cursusgarantie

Omdat wij voor 100% achter ons product staan, krijg je van ons cursusgarantie. Heb je jezelf voorbereid via de thuismodule zoals wij hebben aangegeven, en ben je de volledige cursus aanwezig geweest, dan moet dit leiden tot een grote slagingskans. Slaag je niet dan mag je eenmalig gratis herexamen doen na het opnieuw bijwonen van de theoriecursus, je betaald alleen de kosten voor de theoriecursus!

Theoriecursus

Aanmelden cursus:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Kennis Theorie?

Geen trucjes maar Kennis
Ervaren docenten
Snel & goed
Inclusief thuismodule

De theoriecursussen van KennisTheorie.nl is voor iedereen toegankelijk. Je kunt je aanmelden via onze website. Naast spoedcursussen in het Nederlands, zijn er ook diverse mogelijkheden voor andere talen.

Het goed begrijpen van de theorie is van groot belang wanneer je een rijopleiding volgt of gaat volgen. Wanneer jij de stof niet goed beheerst zal dit leiden tot meer praktijklessen en dus extra kosten met zich meebrengen.

Reviews

Koko Beelden

"Ik wil zeker deze rijschool aanraden. Ze zijn oprecht en eerlijk en doen hun uiterste best om je de eerste keer te laten slagen voor je rijbewijs! Super rijschool en heb een leuke tijd gehad."

Yusuf

"Ik heb een goede ervaring gehad met deze rijschool en ik vind dit een aanrader voor iedereen. ze doen hun werk goed en ook nog is heel vriendelijk. Ben er echt heel erg blij mee dat ik mijn examen heb kunnen halen met de hulp van rijschool kennis!"

Maria Dashti

"Nadat ik bij 3 verschillende rijscholen was kwam ik terecht bij kennis. Fatima (mijn rij instructeur) heeft elke week mij op een positieve wijze laten ontwikkelen. Het mooie was dat het niet alleen auto rijden was waar ik in groeide, maar ook mijn persoonlijke groei."

linhchi tran

"Van andere rijschool geswitcht naar deze. Beste keuze ooit! ttt en examen in 1 keer gehaald, voelde me comfortabel achter het stuur. Altijd een fijne sfeer in de auto. De kwaliteit is perfect. Doen zeg ik!!!"

Rudy werner

"Vandaag in 1x geslaagd, ik kan niet blijer zijn rijschool kennis echt bedankt voor jullie geweldige support en medewerking , de lessen waren top geweldig en leerzaam, top instructeurs om niet te vergeten. Ben jij nog opzoek rijschool kennis is de place to be!!!"

Warda Dawlad

"Ik raad deze rijschool zeker aan. Super goede ervaring gehad. Na een negatief ervaring bij mijn vorige rijschool en mijn theorie bijna verliep, heeft rijschool kennis mij super erg geholpen en ben ik in 1x GESLAAGD."

Snel slagen voor je rijbewijs?

Start met lessen bij Rijschool Kennis

Hoor direct hoeveel lessen jij nodig hebt tijdens je proefles. De instructeur bekijkt jouw rijvaardigheid om je na de proefles jou advies te geven. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.