Machtig je opleider met je DigiD

Rijschool machtigen

Hoe kan ik mijn rijschool machtigen?

Voordat je praktijkexamen doet, is het belangrijk dat je een plek reserveert bij de betreffende CBR rijschool. Zodra je de reservering hebt gemaakt en hen je persoonlijke DigiD nummer (niet dat van iemand anders) hebt gegeven, zullen zij binnen 3 dagen na reservering direct per e-mail bevestigen waar/wanneer de examens beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat al deze informatie correct is!

Omdat er vaak een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor het verzetten van examens, is het belangrijk om van tevoren met je rijschool samen te werken en de best mogelijke regelingen te treffen. Loop niet het risico dat je iets mist!

  • Zorg dat je het juiste rijschoolnummer (zie de Rijschoolzoeker) en DigiD hebt.
  • Log in op mijn.cbr.nl.
  • Klik op ’Opleider machtigen’.
  • Klik op de gewenste categorie.
  • Vul je e-mailadres in.
  • Kies wat je opleider voor jou moet kunnen reserveren.
  • Zoek je opleider op via zijn CBR-opleidernummer of via zijn naam en plaats.
  • Ga akkoord met de machtigingsvoorwaarden en ook met de examenvoorwaarden.
  • Klik op ‘Ga verder’.
  • Controleer de gegevens en klik op ‘Machtigen’.
Rijschool machtigen
Reviews

Koko Beelden

"Ik wil zeker deze rijschool aanraden. Ze zijn oprecht en eerlijk en doen hun uiterste best om je de eerste keer te laten slagen voor je rijbewijs! Super rijschool en heb een leuke tijd gehad."

Yusuf

"Ik heb een goede ervaring gehad met deze rijschool en ik vind dit een aanrader voor iedereen. ze doen hun werk goed en ook nog is heel vriendelijk. Ben er echt heel erg blij mee dat ik mijn examen heb kunnen halen met de hulp van rijschool kennis!"

Maria Dashti

"Nadat ik bij 3 verschillende rijscholen was kwam ik terecht bij kennis. Fatima (mijn rij instructeur) heeft elke week mij op een positieve wijze laten ontwikkelen. Het mooie was dat het niet alleen auto rijden was waar ik in groeide, maar ook mijn persoonlijke groei."

linhchi tran

"Van andere rijschool geswitcht naar deze. Beste keuze ooit! ttt en examen in 1 keer gehaald, voelde me comfortabel achter het stuur. Altijd een fijne sfeer in de auto. De kwaliteit is perfect. Doen zeg ik!!!"

Rudy werner

"Vandaag in 1x geslaagd, ik kan niet blijer zijn rijschool kennis echt bedankt voor jullie geweldige support en medewerking , de lessen waren top geweldig en leerzaam, top instructeurs om niet te vergeten. Ben jij nog opzoek rijschool kennis is de place to be!!!"

Warda Dawlad

"Ik raad deze rijschool zeker aan. Super goede ervaring gehad. Na een negatief ervaring bij mijn vorige rijschool en mijn theorie bijna verliep, heeft rijschool kennis mij super erg geholpen en ben ik in 1x GESLAAGD."

Snel slagen voor je rijbewijs?

Start met lessen bij Rijschool Kennis

Hoor direct hoeveel lessen jij nodig hebt tijdens je proefles. De instructeur bekijkt jouw rijvaardigheid om je na de proefles jou advies te geven. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.