Ben je gezond genoeg om je rijbewijs te halen?

Gezondheidsverklaring – CBR

Gezondheidsverklaring (voorheen eigen verklaring)

Als je een medische verklaring nodig hebt, is het CBR je beste keuze. Als je er in de toekomst nog eens een nodig hebt, vraag dan bij je rijschool naar hun beleid – deze handige tip kan veel tijd en moeite besparen!

Het aanvragen van een gezondheidsverklaring kan een intimiderend proces zijn, maar met het team van deskundige medische professionals van Mijn CBR kan het niet eenvoudiger. Door te beoordelen of je al dan niet rijgeschikt bent en als alles goed gaat het certificaat van geschiktheid te registreren, zorgen zij ervoor dat je vrijheid op de weg veilig is – Dus waar wacht je nog op? Ga er op uit!

Gezondheidsverklaring

Veilig en gezond de weg op!

Klaar om achter het stuur te kruipen? Het CBR kan je helpen veilig achter het stuur te kruipen met een gezondheidsverklaring die garandeert dat je fit en klaar bent voor je rijbewijs of verlenging. Tijd is geen belemmering – vraag het ten minste drie maanden van tevoren aan, maar als het leven ons een keer in de weg staat, houdt de Mijn CBR website ons op de hoogte van eventuele vertragingen!
Reviews

Koko Beelden

"Ik wil zeker deze rijschool aanraden. Ze zijn oprecht en eerlijk en doen hun uiterste best om je de eerste keer te laten slagen voor je rijbewijs! Super rijschool en heb een leuke tijd gehad."

Yusuf

"Ik heb een goede ervaring gehad met deze rijschool en ik vind dit een aanrader voor iedereen. ze doen hun werk goed en ook nog is heel vriendelijk. Ben er echt heel erg blij mee dat ik mijn examen heb kunnen halen met de hulp van rijschool kennis!"

Maria Dashti

"Nadat ik bij 3 verschillende rijscholen was kwam ik terecht bij kennis. Fatima (mijn rij instructeur) heeft elke week mij op een positieve wijze laten ontwikkelen. Het mooie was dat het niet alleen auto rijden was waar ik in groeide, maar ook mijn persoonlijke groei."

linhchi tran

"Van andere rijschool geswitcht naar deze. Beste keuze ooit! ttt en examen in 1 keer gehaald, voelde me comfortabel achter het stuur. Altijd een fijne sfeer in de auto. De kwaliteit is perfect. Doen zeg ik!!!"

Rudy werner

"Vandaag in 1x geslaagd, ik kan niet blijer zijn rijschool kennis echt bedankt voor jullie geweldige support en medewerking , de lessen waren top geweldig en leerzaam, top instructeurs om niet te vergeten. Ben jij nog opzoek rijschool kennis is de place to be!!!"

Warda Dawlad

"Ik raad deze rijschool zeker aan. Super goede ervaring gehad. Na een negatief ervaring bij mijn vorige rijschool en mijn theorie bijna verliep, heeft rijschool kennis mij super erg geholpen en ben ik in 1x GESLAAGD."

Snel slagen voor je rijbewijs?

Start met lessen bij Rijschool Kennis

Hoor direct hoeveel lessen jij nodig hebt tijdens je proefles. De instructeur bekijkt jouw rijvaardigheid om je na de proefles jou advies te geven. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.